herensalon Tuinenga

Scroll down

DÉ HERENKAPPER en barbershop VAN GRONINGEN.

Herenkapsels en –stylen zijn vandaag de dag veelzijdiger dan ooit tevoren. Wij van Kapsalon Tuinenga beseffen dit als geen ander. Ons team van ervaren stylisten maakt het hun missie om up-to-date te blijven met alle ontwikkelingen op haargebied en zijn bekend met de nieuwste trends van herenkapsels. Natuurlijk ben je ook welkom voor een klassieke coupe waar wij al meer dan 75 jaar ervaring mee hebben.

Jouw haar maakt een statement en onderscheidt je. Onze herenkapsels zijn daarom allemaal afgestemd op het individu. Om die reden overleggen we met jou over een stijl die het beste bij jouw persoonlijkheid en levensstijl past. Verras jezelf en kom eens langs! 

Barbershop

In onze barbershop kun je terecht voor een authentieke klassieke scheerbeurt. Dat kunnen wij als geen ander, aangezien wij al meer dan 75 jaar professioneel scheren. Wij zorgen voor een perfect uitgevoerde scheerbeurt of als je wilt het bijtrimmen voor een tiptop verzorgde baard en/of snor, dan ben je bij ons aan het juiste adres.Als erkende barbershop in de regio maken wij altijd tijd voor je. Bij ons kun je zonder afspraak langskomen, dus wanneer het jou maar past. Kom daarom langs en laat je overtuigen.

Abonnement Kapsalon

Wil je voordelig naar de kapper? Dat kan bij ons door een abonnement te nemen. Onbeperkt knippen voor een vast laag maandtarief. Ga voor meer informatie naar de Abonnementen pagina.

Bezoek ook onze webshop: WOW - Haar & Huid Cosmetics

Mocht je meer vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan online of bel  ons via 050-3133650. We knippen dames op afspraak en heren voornamelijk zonder afspraak. Het kan dus voorkomen dat je even moet wachten, maar in onze gezellige zaak voel je je gegarandeerd meteen thuis. Je vindt onze kapsalon in het centrum van Groningen (hoek Westerhaven-Aweg). Wij zijn heel gemakkelijk bereikbaar, en er zijn heel wat parkeerplaatsen vlakbij in de buurt (parkeergarage Westerhaven) en veel lijnbussen stoppen voor onze deur.

 

PRIJSLIJST HERENSALON

Knippen (zonder afspraak) - € 18,50

Baard knippen (zonder afspraak) - € 10,00

Scheren  - € 14,50

(incl. nabehandeling met producten van Proraso)

Jaarkaart knippen - € 170,00

Maandabonnement knippen (onbeperkt knippen)

Volwassene - € 15,50 per maand

Kind - € 13,50 per maand

Jaarabonnement knippen - € 180,-

Pedicure (30 min.) - € 25,00

 

Aanbieding.

aanbieding Kleuren Knippen & fohnen
J.M. Keune kapsalon voorbeeld1
J.M. Keune herenkapper voorbeeld2
J.M. Keune barbershop voorbeeld3
J.M. Keune barber voorbeeld4
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok