herensalon Tuinenga

Scroll down

DÉ HERENKAPPER en barbershop VAN GRONINGEN.

Herenkapsels en –stylen zijn vandaag de dag veelzijdiger dan ooit tevoren. Wij van Kapsalon Tuinenga beseffen dit als geen ander. Ons team van ervaren stylisten maakt het hun missie om up-to-date te blijven met alle ontwikkelingen op haargebied en zijn bekend met de nieuwste trends van herenkapsels. Natuurlijk ben je ook welkom voor een klassieke coupe waar wij al meer dan 75 jaar ervaring mee hebben.

Jouw haar maakt een statement en onderscheidt je. Onze herenkapsels zijn daarom allemaal afgestemd op het individu. Om die reden overleggen we met jou over een stijl die het beste bij jouw persoonlijkheid en levensstijl past. Verras jezelf en kom eens langs! En mocht je nog iets langer willen nagenieten, dan kun je bij ons na het knippen je baard laten stylen of nog een ontspannende gelaatsbehandeling in onze Schoonheidssalon nemen.


Abonnement
Wil je voordelig geknipt worden? Dat kan bij ons door een abonnement te nemen. Onbeperkt knippen voor een vast laag maandtarief. Ga voor meer informatie naar de Abonnementen pagina.

We werken voornamelijk zonder afspraak. Je kunt dan ook op elk moment langskomen en mocht je even moeten wachten dan hebben we altijd een kop koffie klaarstaan. Uiteraard hebben we Wifi en een videoscherm waarop we de laatste trends op haargebied met je delen.

Indien je vragen hebt, neem dan contact op. Dit kan online of je kunt ons altijd bellen op: 050-313 3650. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar, onze kapsalon bevindt zich op de hoek van de Westerhaven-Aweg en er zijn heel wat parkeerplaatsen vlakbij (parkeergarage Westerhaven).

 

 

PRIJSLIJST HERENSALON

Knippen (zonder afspraak) - € 17,50

Baard knippen (zonder afspraak) - € 7,50

Scheren (incl. nabehandeling met producten van Proraso) - € 14,50

Jaarkaart knippen - € 160,00

Pedicure (30 min.) - € 25,00

Reinigende facial (30 min.) - € 25,00

Uitgebreide facial (60 min.) - € 45,00

Ontspannende massage nek/schouders (30 min.) - € 35,00

Ontharen door middel van Body Sugaring: 

Gedeelte rug (schouders of onderrug) - € 29,50

Gehele rug - € 45,00

Borst of buik - € 29,50

Borst en buik - € 45,00

Aanbieding.

aanbieding Kleuren Knippen & fohnen
Kapsel voor heren voorbeeld1
Kapsel voor heren voorbeeld2
Kapsel voor heren voorbeeld3
Kapsel voor heren voorbeeld4