Body sugaring


Scroll down

DÉ schoonheidssalon VAN GRONINGEN.

Bodysugaring ofwel ontharen met suiker is dé allernieuwste trend op vlak van ontharing, alhoewel het al eeuwen oud is en overgevlogen is vanuit het Midden-Oosten. Een manier om van overtollig haar af te komen. Het  is simpel gezegd waxen met een suikerpasta. De suikerpasta waarmee onthaard word is 100% natuurlijk en huidvriendelijk. Het materiaal waarmee je waxt werkt desinfecterend. Ideaal dus! De pasta bestaat namelijk enkel uit suiker, citroensap en water, dus geen parfum of chemicaliën, met dus als grootste voordeel geen allergische reacties.


De suikerpasta werkt super effectief, zelfs op de korte- en donshaartjes. Geschikt voor de gevoelige huid. Geen peeling of scrub nodig voor of na de behandeling want de suikerpasta verwijderd ook de dode huidcellen. De pasta is niet warm! In tegenstelling tot wat velen denken is de pasta is op lichaamstempratuur. Maar het allergrootste voordeel is toch wel dat de haargroei met bodysugaring opmerkelijk verminderd en niet terug komt in stugge haren zoals bij het scheren, maar wel veel zachter en vooral veel minder! Bodysugaring doet ook veel minder pijn dan bijvoorbeeld waxen, harsen of epileren doordat de haren met de haargroeirichting worden verwijderd en ze breken hierdoor niet af, maar worden in z’n geheel verwijderd. Hierdoor behoren ingegroeide haren tot het verleden en voelt de huid glad en zijdezacht aan. Daarnaast heb je na het waxen minder last van irritatie en roodheid, aangezien de suikerpasta volledig natuurlijk is. Je zal zelf ook snel het verschil merken! Je kunt bij ons terecht voor het ontharen van bovenlip, kin, wangen, onder- en bovenbenen, oksels, boven- en onderarmen, rug, schouders, buik en bikinilijn. De voordelen van Body Sugaring t.o.v. harsen, epileren of waxen zijn:

 

·         100% natuurlijk product

·         in water oplosbaar en milieuvriendelijk

·         minder pijnlijk dan harsen

·         geen of bijna geen allergische reacties

·         donkere haren worden lichter van kleur en dunner van structuur

·         zeer korte haartjes kunnen al verwijderd worden

·         voordelig

·         geen verbrandingen i.v.m. lage gebruikstemperaturen

·         leidt tot sterk verminderde haargroei op den duur!

 

Wij werken met de producten van Dermaepil.    

 

Mocht je meer vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan online of bel  ons via 050-3133650 voor een afspraak op het tijdstip dat voor jou het beste past. In onze gezellige zaak voel je je gegarandeerd meteen thuis. Je vindt ons in het centrum van Groningen. Wij zijn heel gemakkelijk bereikbaar, en er zijn heel wat parkeerplaatsen vlakbij in de buurt (parkeergarage Westerhaven).                                                                                               

 

PRIJSLIJST body Sugaring

Bovenlip / Kin / Wangen

Keuze uit 1 van bovenstaande behandelingen - €12,50

Keuze uit 2 van bovenstaande behandelingen - €17,50

Keuze uit 1 van bovenstaande behandelingen - €22,50

Onder- of bovenbenen - €27,50

Onder- en bovenbenen - €45,00

V-lijn (bikini) - €22,50

Oksels - €22,50

Boven- of onderarmen - €27,50

Boven- en onderarmen - €45,00

Gedeelte rug (schouders of onderrug) - €29,50

Gehele rug - €45,00

Buik - €29,50

Aanbieding.

AFSPAAK MAKEN.

Gemakkelijk en snel