massage


Scroll down

DÉ schoonheidssalon VAN GRONINGEN.

Massage is al eeuwenlang een begrip. Instinctief weten we dat aanraken en aangeraakt worden essentieel is. Het is voeding voor lichaam en geest en is dan ook waarschijnlijk de oudste vorm van medische behandeling. Alle massages zijn een vorm van wellness en bieden je de mogelijkheid om een moment bij jezelf stil te staan. Door de massages ontspannen de spieren en ervaart het zenuwstelsel rust, wat een helend effect heeft op je lichaam en geest. Bij lichamelijke klachten, zoals bijvoorbeeld rugproblemen, reuma, gewricht- of spierpijn wordt de gezondheidssituatie van de klant altijd besproken, om zo tot de ideale massage te bekomen voor je lichaam. Je kunt bij ons terecht voor:


Ontspannende massage

De Zweedse massage is in het Westen zowat de bekendste massage. Knedende handen ontspannen het lichaam en maken blokkades los. Tijdens de ontspanningsmassage worden langzame, glijdende bewegingen gemaakt met de bloedstroom mee. Een zeer ontspannende massage om stress te verdrijven. Deze massage helpt voor het behouden van een goede gezondheid.   Bij een ontspanningsmassage is de ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler, krijgt het lichaam een betere doorbloeding, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd. Je voelt je als herboren!


Massage van nek, schouders en rug

Spanning in schouders, nek en bovenrug is een veelvoorkomende klacht in onze drukke maatschappij. Bij deze vorm van massage, ook wel dieptemassage genoemd, waarbij vooral blokkages en spierspanning worden weggemasseerd.  Ideaal  tegen pijnen, zoals rugpijn, nek- en schouderklachten. Naast een helende werking heeft deze massage ook een zeer ontspannend effect.


Bindweefsel massage gelaat

Een gezichtsmassage zorgt ervoor dat je je  gezicht lekker kunt ontspannen en is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren (anti-aging). Daarnaast neemt het stress weg en verlicht het hoofdpijn en spanningen. Na een gezichtsmassage zul je je weer op en top fit voelen. En dat straalt van je gezicht af!


Mocht je meer vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan online of bel  ons via 050-3133650 voor een afspraak op het tijdstip dat voor jou het beste past. In onze gezellige zaak voel je je gegarandeerd meteen thuis. Je vindt ons in het centrum van Groningen. Wij zijn heel gemakkelijk bereikbaar, en er zijn heel wat parkeerplaatsen vlakbij in de buurt (parkeergarage Westerhaven).

                                                                                 

 

PRIJSLIJST massage

Ontspannende massage (1 uur)
 € 45,00 
Massage nek, schouders en rug
 €35,00 
Bindweefsel massage gelaat
 €36,00 

Aanbieding.

AFSPAAK MAKEN.

Gemakkelijk en snel 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok