nagelstudio


Scroll down

DÉ nagelstudio VAN GRONINGEN.

Wil je mooie nagels voor een feestje, ga je zelf trouwen of heb je een bruiloft, een sollicitatie of zomaar eens prachtig voor de dag willen komen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, ook als je problemen met je nagels hebt. Wat de reden ook is, iedereen kan mooie nagels krijgen en de verandering is vaak spectaculair. Nagels zeggen veel over de persoonlijkheid van een vrouw. Ze geven vorm, uitstraling en cachet aan uw profiel en uiterlijk. Geen wonder dat nagelstyling populairder is dan ooit, want je handen zijn je visitekaartjes en tonen wie je bent. Zij vormen ook vaak het eerste contact, zowel privé als op het werk en wanneer je van jezelf weet dat dat wel goed zit, straal je ook een stukje zekerheid uit.


Steeds meer vrouwen kiezen voor mooi verzorgde handen, maar niet iedereen wil kunstnagels dragen. Wij hebben daarvoor behandelingen voor de natuurlijke nagel d.m.v. Soak-Off gels die als versteviging van de natuurlijke nagel dienen. Maar ook het lakken van de nagels met gellak is een trend die door vele vrouwen gedragen wordt. Natuurlijk kun je ook informatie krijgen over alles wat met kunstnagels te maken heeft, of als je problemen met je nagels hebt, zoals nagelbijten of nagels die splijten of afbreken, dan kun je bij ons terecht. Onze nagelstyliste adviseert je graag welk arrangement het best aansluit bij je wensen. Ook voor de verzorging van de voeten en teennagels kun je terecht in onze nagelstudio. Vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met gediplomeerde nagelstylisten die  op de hoogte zijn van de laatste trends zodat je altijd up to date blijft als het om je nagels gaat. We verzorgen o.a.:


*       Soak off gellak
*       Verwijderen soak off gellak
*       Kleur of glitters
*       Basis manicurebehandeling
*       Complete manicurebehandeling
*       De Luxe manicurebehandeling


Mocht je meer vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan online of bel  ons via 050-3133650 voor een afspraak op het tijdstip dat voor jou het beste past. In onze gezellige zaak voel je je gegarandeerd meteen thuis. Je vindt ons in het centrum van Groningen. Wij zijn heel gemakkelijk bereikbaar, en er zijn heel wat parkeerplaatsen vlakbij in de buurt (parkeergarage Westerhaven).

                                                                                 

 

PRIJSLIJST nagelstudio

Soak-Off gellak - €35,00

Verwijderen Soak-Off gellak - €17,50

Kleur of glitters - €5,00 / nagel

Basis manicurebehandeling - €17,50

Complete manicurebehandeling - €22,50

De Luxe manicurebehandeling - €29,50

Aanbieding.

AFSPAAK MAKEN.

Gemakkelijk en snel