Visagie


Scroll down

DÉ schoonheidssalon VAN GRONINGEN.

Je kunt bij ons terecht voor een professionele make-up, die speciaal voor jou en voor verschillende gelegenheden verzorgd wordt. Dat kan natuurlijk voor een feestje, een belangrijk etentje of stap je wellicht zelf in het huwelijksbootje? Bij een mooie outfit maakt een speciale feest make-up het plaatje helemaal af.

Make-up vereist een goede kijk op kleur en styling. Wat voor type huid heb je? Welke kleuren passen het best bij je? Ton sur ton of juist extreme kleuren. Hoe komen je ogen het mooiste uit? Samen zoeken we naar de beste samenstelling van kleur en make-up. In onze salon hebben we voor make-up en visagie een aparte ruimte, waar onze gediplomeerde visagisten je laten stralen met gebruikmaking van hun creativiteit, professionaliteit en veelzijdigheid. Daarnaast zijn zij op de hoogte van de laatste trends, zoals strobing, shaping, en contouring.

Bij al onze behandelingen schenken we bijzonder veel aandacht aan de natuurlijkheid van alle gebruikte producten en werken daarom uitsluitend met producten van Declaré, Dermophisiologique en beMineral.

Wij verzorgen o.a.:


* Dag make-up

* Feest make-up

* Foto make-up

* Kunstwimpers

* Make-over

* Visagie workshop

 

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan online of bel  ons via 050-3133650 voor een afspraak op het tijdstip dat voor jou het beste past.

 In onze gezellige zaak voel je je gegarandeerd meteen thuis. Je vindt ons in het centrum van Groningen. Wij zijn heel gemakkelijk bereikbaar, en er zijn heel wat parkeerplaatsen vlakbij in de buurt (parkeergarage Westerhaven).

 

PRIJSLIJST visagie

Dag make-up - €15,00

Feest make-up - €25,00

Foto make-up - €29,50

Kunstwimpers - €25,00

Make-over – vanaf €50,00

Visagie workshop - €50,00 per persoon

Aanbieding.

AFSPAAK MAKEN.

Gemakkelijk en snel